Zafer Bayramı kutlama programı belirlendi

Yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla önceki gün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay başkanlığında hazırlık toplantısı yapıldı.

Çerkezköy 22.08.2014 11:41:00 0
Zafer Bayramı kutlama programı belirlendi

KAYMAKAM KUBİLAY BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik, Personel Teğmen Mesut Şencan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Adem Tuncel, Yazı İşleri Müdür Vekili Emel Karabacak, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANMASINDAKİ YERİ ÖNEMLİ

Toplantıda konuşan Kaymakam Kubilay, göreve başladığından beri tüm bayramlardan önce hazırlık toplantıları yapmaya çalıştığını ifade ederek “Yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Bayramların toplumun milli duygularının pekişmesinin yanında birlik ve beraberliğin sağlanmasında da önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Kubilay “Tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zaferinin 92. Yıl Dönümünü en içten duygularımızla kutlarız. Bu vesile ile Vatanımız için kahramanca savaşan tüm Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz” diye konuştu.

KUTLAMA PROGRAMI BELİRLENDİ

Toplantıda, bayram dolayısıyla yapılacak hazırlıklar ve kutlama programı da belirlendi. Kutlama programı kapsamında 30 Ağustos günü, 10:00-10:30 saatleri arasında Kaymakamlık Makamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tebrikleri kabul edecek. Saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.    

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10