Albayrak: Hedefimiz sadece hizmet

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Şarköy'den başlattığı Hizmet Kervanının 2. durağı Malkara'da oldu.

Tekirdağ 22.08.2014 12:32:00 0
Albayrak: Hedefimiz sadece hizmet

ET KOMBİNESİNİN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Genel Sekreter Murat Yazan, Teski Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz ve daire başkanlarından oluşan heyetle Malkara Kaymakamı Mahmut Halal’ı makamında ziyaret eden ve Kaymakam Halal’dan ilçe hakkında genel bilgiler alan Başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Aybayrak ayrıca “Malkara’da Et Kombinesinin çalışmalarını başlattık” dedi. Kaymakam Mahmut Halal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Müdürlerine çalışmalarında başarılar diledi.

CİDDİ ANLAMDA DESTEĞİ OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, saat 12.00'de Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yurdakul, “Mezbaha konusunda Malkara'nın ihtiyaçlarını anlayıp dinleyerek olumlu bir cevapla Büyükşehir Meclisinden geçirdik. Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde bozuk olan yollarımızın asfalt yaması yapılması konusunda ciddi bir anlamda destek sağladı ve önümüzdeki ay yapılacak olan meclis toplantısından geçtiği zaman Malkara'ya kazandıracağımız yeni projelerde de bize ciddi anlamda desteği olacak” dedi.

HER İLÇEDE 2 BELEDİYE BİNASI OLACAK

Yurdakul, Büyükşehirden alacakları kaynaklarla Malkara Belediyesi'nin otomasyon işlemlerini tamamlayacaklarını ifade etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, Malkara’nın farklı boyutlarda bir ilçe olduğunu ifade etti. Malkara'nın can damarı hizmetlerini getirecek olan TESKİ'yi kurduklarını ifade eden Albayrak “Her ilçede bir de büyükşehir belediyesinin binası olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet binasında TESKİ'nin birimleri, itfaiye daire başkanları birimleri, zabıta daire başkanlığı birimleri, ulaşım daire başkanlığı birimleri olacak. Mezarlık hizmetleri oradan görülecek. Otoparklar, otoyollar ve genel manada, büyük çaplı hizmetler oradan görülecek. Yani bunun sonunda hizmetlerin yüzde 70'i hizmet binasında yer alacak, yüzde 30'u normal binada olacak. Bunu her ilçede yapacağız” dedi.

BİZE GÜVENİN

Şarköy'ün Terzi Köyü'nden Saray'ın Sefaalanı'na kadar en iki tane uç köy dahilinde 257 köy, 23 belde ve 11 ilçenin hepsini kapsayan bir hizmet anlayışlarının olduğunu ifade eden Albayrak, “Bizim hedefimiz sadece ve sadece hizmet. Bize güvenmenizi istiyorum. Hizmet aşkıyla buraya göreve geldik. Vizyonumuz güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesiyle, çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir ve mutlu Tekirdağ'ı yaratmaktır” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10