Üniversite için Şahin'den destek istedi

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret eden Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın "Edirne'ye vakıf üniversitesi kurmayı planlıyoruz" dedi.

Bölgede Gündem 24.08.2014 11:48:00 0
Üniversite için Şahin

DESTEK İSTEDİ

Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın Edirne’de Vakıf üniversitesi kurmayı amaçladıklarını ifade ederek “Edirne’de 10 bin öğrenci kapasitesi bir üniversite kurmayı planlıyoruz. Bu nedenle sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

EDİRNE BİR ÜNİVERSİTE ŞEHRİ

Edirne'nin bir üniversite şehri olduğunu belirten Vali Şahin, “Öncelikle bu kararınızdan dolayı sizleri kutluyorum.  Kurulacak olan Üniversitenin 10.000 öğrenci kapasitesi olması Edirne'nin gelişimi,  ilerlemesi ve vizyonu acısından son derece önem arz ediyor.  Bu aynı zamanda bölgenin ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacak” dedi. Trakya'nın ilk Vakıf Üniversitesi,  Edirne'de ise Trakya Üniversitesinden sonra, ikinci Üniversitesi olma özelliğini taşıyacak olan Aydın Üniversitesinin kurulması konusunda mutabık kalındığını belirten Vali Şahin, “Edirne için atılacak her adımda destek vereceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10