Servisçilerin taleplerini alt komisyon değerlendirecek

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, "Servisçilerin taleplerini UKM'ye ilettikâ€

Çerkezköy 24.08.2014 13:29:00 0
Servisçilerin taleplerini alt komisyon değerlendirecek

Çerkezköy Haber - Taleplerin UKM alt komisyonuna havale edildiğini ifade eden Tanyeri “Taleplerimiz 20 Ağustos’ta  yapılan toplantıda görüşülerek incelenmek üzere alt komisyona havale edildi” dedi. S plakaların sabit kalması, S plaka dışında korsan araç çalıştıranların men edilmesi ve işlerine son verilmesi, daha önce normal S plaka müdahili alınan plakaların S plakaya çevrilmesi, 4-J plakaların personel taşıması yapmaması, servisçilerin mutlaka S plaka kullanması, Tekirdağ genelindeki servisçilerin kendi özel işleri için kendi araçlarıyla Tekirdağ dışına çıkabilmeleri, servisçilerin tüm sorunlarının öncelikle ele alınarak mağduriyetlerinin giderilmesi taleplerinde bulunduklarını ifade eden Tanyeri “Taleplerimizle ilgili hayırlı bir karar çıkacağına inanıyoruz” dedi.

BİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLERDİR

Zaman zaman UKM’yi eleştirdiklerini anımsatan Tanyeri “Bu eleştiriler servisçi arkadaşlarımızın haklarının korunması için yapılan eleştirilerdir. Bizim eleştirilerimiz haklı olan servisçi esnafımızın evlerine ekmek götürmeleri içindir” dedi. Tanyeri, UKM’de kendilerini temsil eden oda başkanlarının da taleplerinin yerine gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inandığını söyleyen söyledi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10