Destek veren kurumlara teşekkür plaketi

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı ve kulüp yöneticileri, 2013-2014 sezonunda kendilerine sağlık sponsoru olan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan'a ve Uğur Dershanesi Çerkezköy Şubesin

25.08.2014 16:52:00 0
Destek veren kurumlara teşekkür plaketi

OPTİMEDİ ZİYARET ETTİLER

Önceki gün gerçekleşen ziyarete Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Kormaz, Genel Kaptan Mehmet Köse ile Teknik Direktör Ergün Uncuoğulları katıldı. Optimed hastanesinin kendilerine maddi ve sağlık sponsorluğunda destek verdiğini kaydeden Ahmet Korkmaz, “Sporcuların hepsi Optimed hastanesinde tedavi görürken, tedavi sırasında da Optimed hastanesi personeli sporcularımızla yakından ilgilendiler. Yeni sezon çalışmalarımız devam ettiği için ziyaretimizi yeni gerçekleştirme fırsatı bulabildik” açıklamasında bulundu.

 

 

“DESTEKLERİ DEVAM ETSİN İSTİYORUZ”

Korkmaz”  2014-2015 sezonunda da uygun görüldüğü taktirde sağlık sponsorluğunun devam etmesini istiyoruz. Çerkezköy’de bulunan çeşitli firmalarla da geçen sezon içinde sponsorluklarımız devam etmektedir. Bu firmalarla da görüşerek desteklerini isteyeceğiz. Kulüp olarak onların menfaati için tanıtım ve reklam açısından elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Özel Optimed hastanesi her konuda maddi manevi destek olmuştur. Bu anlamda da kendilerine teşekkür ediyorum. Bütün işverenlerin sanayicisiyle, esnafıyla sadece Çerkezköyspor değil spor kulüplerine sporu yaşatma adına gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak, tamamen spor yönelmek amacında kulüplerimize sahip çıkmalarını sponsorluk adı altında desteklemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

“DESTEK İSTİYORUZ”

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz’ın konuşmasını tamamlamasının ardından Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan  Arslan konuşma gerçekleştirdi. Arslan “ “Ahmet Korkmaz Başkanlığı’nda Çerkezköyspor yönetimine teşekkür ediyorum. Sağlık temsilcisi olarak sağlam kafa sağlam vücutta bulunur düşüncesini kendimize ilke edinmiş bir kurum olarak Çerkezköy’de sağlığın yanında, sporun ve eğitiminde desteklenmesine ve güçlendirilmesine olan inancımızla bölgemizin spor alanında ki ilçemizi kendi adıyla temsil edilen Çerkezköyspor’a gerek son dönemlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştık. “ dedi.

“SPORA DESTEK DEVAM EDECEK”

Arslan “ Eğer kulüp yönetimi de bundan sonra bizimle çalışmaya devam etmek istemeleri halinde biz yine bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak kanun ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçülerde sürdürmek istiyoruz. Sadece Çerkezköyspor ile sınırlı kalmayan düşüncemiz Çerkezköy’deki 7’den 70’e evden okula, okuldan fabrikaya her yerde ve herkese Optimed’in sağlık gücünü, birikimini, deneyimini ve potansiyelini eğitim ve sporda vereceği desteklerle yaymak ve geliştirmek istiyoruz” dedi.

PLAKET VERDİ

Arslan “  Çerkezköy’de ki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla, kişi ve gruplarla paydaş olmaya devam edeceğiz. Çözüm ortağı olmayı sürdüreceğiz. Çerkezköyspor yönetimine ziyaret ederek bizleri onurlandırdığı için ve geçmiş dönemdeki çalışmalarımızdan duydukları memnuniyetten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Çerkezköy için bundan sonra hem spor hem de her alanda tüm kurumlar olarak daha iyi şeyler yaparız” dedi.Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, kendilerine sağlık sponsoru olarak destek olan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Ayhan Arslan’a teşekkür plaketi takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretin ardından Çerkezköyspor yönetimi 2013-14 sezonunda takıma eğitim sponsoru olan Uğur Dershanesi Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek Kurum Müdürü Kadir Reis Zenginal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zenginal’a teşekkür eden Korkmaz “ Geçen sezon lise de olan sporcularımıza bedelsiz olarak eğitim veren Uğur Dershanesi yönetimine, hocalarına ve Dershane Müdürü Kadir Reis Zenginal’a ediyorum. Yeni sezonda da Uğur Dershanesi ile aynı şekilde eğitim sponsorluğu konusunda görüşmelerimiz olacak” dedi.

“DESTEĞE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Ziyaretlerinden dolayı Korkmaz’a ve yöneticilere teşekkür eden Uğur Derhanesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, “İlçemiz spor kulübüne sponsor olmayı seve seve kabul ettik. Onların başarısı ise bizim için mutlu vericidir. Yeni sezon içinde görüşmelerimiz devam edecektir. Uygun olduğu taktirde geçen sene yaptığımız gibi bu sene de gerekli desteklerimizi vermeye hazırız” açıklamasında bulundu. Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz geçen sezon kulübe verdikleri destekten dolayı geçen Uğur Dershanesi Çerkezköy Şube Müdürü Kadir Reis Zenginal’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10