180 çocuk sünnet ettirilecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek olan 180 çocuğun sünnet işlemlerine dün Özel Optimed Hastanesi'nde başlandı.

Çerkezköy 25.08.2014 16:58:00 0
180 çocuk sünnet ettirilecek

KESİMLER BAŞLADI

Maddi durumu iyi olmayan yada geçim sıkıntısı çeken ailelerin çocuklarının sünnetlerini Özel Optimed Hastanesi’nin katkıları ile tamamen steril ortamda, uzman doktorlar tarafından gerçekleştireceklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 15.00’te Çerkezköy Belediye Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ile birlikte hastane yönetimini ziyaret etti. Optimed Hastanesi yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Vahap Akay, belediyenin sünnetlerine hastanenin katkıda bulunmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, katkılarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

 

 

HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan da, bu organizasyona katkıda bulunmaktan onur duyduklarını ifade etti. Bu tür organizasyonlara her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını söyleyen Arslan ve Çalışkan, hastanede sünnetlerin uzman Üroloji ve Çocuk Cerrahı hekimlerinin kontrolünde yapıldığını ifade etti.

AKAY KİRVELİK YAPTI

Ziyaretin ardından sünnet olan çocukları ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sünnet çocuklarına ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sundu. Akay, sünnet çocuklarından Ahmet Turan’a da kirvelik yaptı. Sünnet için kayıtların 15 Haziran’da başladığını anımsatan Başkan Akay “aHa25 Ağustos’a kadar 163 kişi müracaat etti. Kayıtlarımız devam ediyor. Bu yıl 180 çocuğu sünnet ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

ŞÖLEN DE DÜZENLENECEK

Çocukların sünnetlerinin Özel Optimed Hastanesi’nde ücretsiz olarak yapıldığını söyleyen Akay “İlk gün 10 çocuk sünnet ettirildi. Bugünden itibaren her gün 20-25 çocuğun sünnetleri yapılacak” dedi. Sünnet olan çocuklar için güzel bir eğlence de yapmayı planladıklarını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şölen programının önümüzdeki günlerde netleşeceğini söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10