Halı Saha'nın çehresi değişiyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Uzun yıllar önce belediye tarafından Fatih Mahallesi Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında hizmete açılan halı sahanın çehresi değiştirilecek" dedi.

Çerkezköy 25.08.2014 17:32:00 0
Halı Saha

ÇOK AMAÇLI SALON YAPILACAK

Belediye halı sahasının ehli olmayan kişiler tarafından işletilmesi nedeniyle bakımsız kaldığını ve harabeye döndüğünü ifade eden Başkan Vahap Akay “Burası günün koşullarına uygun olarak yeniden düzenlenecek” dedi. Halı saha ve çevresinde düzenleme çalışmalarının başlatıldığını dile getiren Akay “Halı sahanın mevcut soyunma odası, tuvalet, lokal ve dinlenme yerinin bulunduğu harabeye dönmüş bina yıkıldı. Yerine çok amaçlı bina yapılacak” dedi.

DİNLENME MEKANLARI YAPILACAK

Bu binanın içinde soyunma odaları, sporcular için ayrı bir mekan, büfe, cafe gibi yerlerin olacağını söyleyen Akay, halı sahanın sil baştan yeniden dizayn edileceğini, çevresinde oturma grupları ile dinlenme mekanlarının yapılacağını belirtti.

MİNİ ANTRENMAN SAHASI DA OLACAK

Ayrıca sporcular için mini bir antrenman sahası yapılacağını kaydeden Akay “Bu bölge Çerkezköy’e yakışan bir şekilde yeniden günün koşullarına uygun şekilde dizayn edilerek halkımızın hizmetine sunulacak” dedi. Başkan Akay, “Bu bölgedeki Aysun Sokak ve Kardelen Sitesini su taşkınlarından kurtarmak için de çalışma yapıyoruz” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10