Puanlamaya çelenkli protesto

Türk Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi ve Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi yönetici ve üyeleri önceki gün saat 17.30'da Tuğlalı Park'ta bir araya gelerek, okul müdürlerinin atama sürecinde uygulanan puanlam

Tekirdağ 26.08.2014 11:28:00 0
Puanlamaya çelenkli protesto

OKUL MÜDÜRLERİ İTİBARSIZLAŞTIRILMAK İSTENİYOR

Süleymanpaşa Tuğlalı Park’ta toplanan sendika üyeleri basın açıklaması yaparak, okul müdürlerinin atamalarındaki puanlamanın haksızlıklara sebep olduğunu öne sürdü. Grup adına basın açıklamasını okuyan Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Doğan, okul müdürlerinin itibarsızlaştırılmak istendiğini iddia etti.

SÜLEYMANPAŞA’NIN GELECEĞİ KARARTILDI

Yeni çıkan yasayla hemen hemen tüm okul müdürlerinin yeniden değerlendirmeye alındığını, bu değerlendirme sonucunda siyasi ve sendikal ayrımcılık yapılarak merkezdeki okul müdürlerinin büyük bir kısmının kıyıma uğratıldığını ileri süren Doğan “71 okul müdüründen 18'i başarılı görülerek diğerlerinin görevine son verildi. Buna göre Süleymanpaşa'nın birikimi olan çok değerli okul müdürlerimiz kıyıma uğratılarak Süleymanpaşa'nın geleceği karartıldı. Önümüzdeki dönemde bu kıyımın sonuçları eğitim öğretimde de ağır biçimde yaşanacak. Yönetici değerlendirmelerinde kıdemli-kıdemsiz seçilen öğretmenler aile birliği başkanı ve öğrenci temsilcisinin de değerlendirmede yer alacağı belirtilmesine rağmen puanlarının göstermelik olduğu bu uygulamada açıkça ortaya çıkmıştır” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10