Acıktım'dan yeni bir damak tadı

Çerkezköy Fatih Caddesi No.14'te geçtiğimiz ay hizmete giren Acıktım Mantı, Su Böreği Sulu Ev Yemekleri Ve Kahvaltı Salonu, Çerkezköylülere yeni bir damak tadı da sunmaya başladı. Acıktımâ€

Çerkezköy 27.08.2014 19:05:00 0
Acıktım

TAMAMEN ORGANİK EV YEMEKLERİ SUNUYORUZ

Hayrettin Kemaloğlu Acıktım’da tamamen ev yapımı ve organik malzemelerden yapılan ev yemeklerini sunduklarını belirterek “Mantı başta olmak üzere, sulu yemekler, su böreği ve çorba tamamen organik ve ev yapımıdır. Hepsi tamamen hijyenik ortamda hazırlanarak pişiriliyor. Acıktım’da yemek yemenin ayrıcalığı ancak yemek yemekle olur. Bu nedenle tüm halkımızın mutlaka mekanımıza uğramasını tavsiye ediyoruz” dedi.

GÜZEL BİR ORTAMDA HİZMET VERİYORUZ

Gerek konum olarak gerek işletme olarak iyi bir yerde bulunduklarını da belirten Kemaloğlu “Çerkezköy halkımızın 7/24 hizmetindeyiz. Şu an 30 metrekare kapalı ve 50 metrekare açık alanımız var. Toplamda 80 metrekarelik çok güzel, nezih ve ferah bir mekanda müşterilerimize en iyi şekilde hizmet veriyoruz” diye konuştu.

GÜVEÇTE ERZİNCAN FASULYESİ

Çerkezköy ve bölgede güveçte kuru fasulyeyi kendileri dışında kimsenin yapmadığını da belirten Hayrettin Kemaloğlu, “Acıktım’ın özel bir de menüsü var. Bu da Güveçte Erzincan kuru fasulyesi. Bu özel menümüzün tadını alan devamlı buranın da müdayimi oluyor” dedi.

Haber/ Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10