Kaplan: AK Parti'nin adaleti çöktü

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, müdür atamalarında uygulanan puanlama sistemini eleştirerek "Adalet duygusu olmayanın hak ve hukuk anlayışı da olmaz" dedi.

Tekirdağ 27.08.2014 19:07:00 0
Kaplan: AK Parti

İDARECİLİĞİ ELİNDEN ALIYOR

Kaplan “Memleketin her bir alanını milimetresine kadar ele geçirmek isteyen AKP’nin “Adalet” mefhumu çökmüştür. Günlerden beri Tekirdağ Kamu Sen İl Temsilciliğinin açıklamalarını ve feryatlarını takip ediyoruz.  3 günlük şube müdürleri hiç tanımadığı, resmini dahi görmediği 30 yıllık müdürlere not veriyor ve idareciliğini elinden alıyor veya çalıyor. Biz MHP olarak bu Partinin gerçek yüzünü halka göstermek için 12 yıldır adeta çırpınıyoruz. Bunlarda adalet duygusu olmadığı hak ve hukuk anlayışı da yoktur” dedi.

TEKİRDAĞ BUNLARIN AT MEYDANI DEĞİL

Kamu Sen İl Temsilcisi Muzaffer Doğan’ın k mücadelesini can-ı yürekten desteklediklerini ifade eden Kaplan “İktidarı ele aldığımız daha ilk günlerde bunların hesabını soracak ve kulaklarından tuttuğumuz gibi yargıya teslim edeceğiz. Unutulmasın ki, Tekirdağ bu bayların at meydanı değil, yapılanlar da at pazarlığı değildir. Hesabı ağır olacaktır” dedi.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10