Son başvuru günü 20 Eylül

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Onarımına Yardım Sağlanmasına Dair Yönetmelik kapsamında proje yardımı başvuruları 20 Eylül'de sona erecek.

Tekirdağ 27.08.2014 19:10:00 0
Son başvuru günü 20 Eylül

İSTENİLEN BELGELER

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, proje yardımı başvurusu için gerekli belgeleri ile ilgili “Yardım talebi başvurusu (dilekçe), Kimlik Numarası beyanı, kanuni tebligat adresi ve iletişim bilgisi, mal sahibi adına yapılacak başvurularda noter onaylı vekaletname ve/veya veraset ilamı, taşınmaz ilişkin tescil kararı ve varsa tescil fişi, başvuru tarihi itibariyle son üç ayda alınmış mülkiyet belgesi, taşınmazın kadastral durumunu gösteren belge, projenin kapsamına, işin bitirilme süresine, yapı alanına ve yaklaşık maliyetine ilişkin mimar veya ilgili mühendislerince hazırlanan rapor,  (yaklaşık maliyet başvurunun yapıldığı yılın birim fiyatlarıyla hazırlanmalıdır” dedi.

BAŞVURULAR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE

Raporda kapalı alan, açık alan ve üzeri kapalı terasların ayrı ayrı belirtilmesi gerektiğini söyleyen yetkililer “Başvuru için dijital ortamda ve basılı olarak yapının içini, dışını ve çevresini gösteren, net çekilmiş fotoğraf albümü de gerekiyor. Belgeler bir dosya halinde hazırlanır ve bir dilekçe ekinde 20 Eylül’e kadar Müdürlüğümüze (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü) başvuru yapılması halinde Müdürlüğümüz, dilekçe ve eklerini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’ne ulaştırıp başvuru yapılmasını sağlayacak. 20 Eylül’den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10