Gaziler Derneği Tekirdağ Temsilciliği törenle açıldı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Temsilciliği Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı. Törene Vali Ali Yerlikaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadi

Tekirdağ 30.08.2014 17:42:00 0
Gaziler Derneği Tekirdağ Temsilciliği törenle açıldı

GAZİLERE VE ŞEHİT AİLELERİNE YARDIMDA BULUNACAĞIZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Temsilcisi Em.Astsb. Ahmet Akıncı, Kıbrıs ve Kore gazilerinden 130 üye ile kurdukları derneğin Tekirdağ’da gazilere ve şehit ailelerine destek olmak amacıyla açıldığını belirtti. Derneğin kendisine ait bir bütçesinin olmadığını söyleyen Akıncı, “Derneğimizi bir yıldır kurmayı planlıyorduk. Genel merkezimize yaptığımız müracaatın kabul edilmesiyle Tekirdağ’da temsilciliğimizi açtık. Dernek sayesinde Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi ile işbirliği içerisinde gazilerimize ve şehit ailelerimize yardımda bulunacağız. Çalışmalarımıza şimdiden başlayarak bir gazimize ek aylık bağlanmasını sağladık” dedi.

MİNNETLE ANIYORUZ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da, derneğin gazilere ve şehit ailelerine, vatanın kurtulmasında emeği geçenlere hayırlı olması temennisinde bulundu. Valisi Yerlikaya ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat derneğin önündeki Atatürk büstünü açarak Türk bayrağını birlikte topladı. Açılışa Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat katıldı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10