Deniz Toprak ve Gripin ile 'Zafer' coşkusu

Çerkezköylüler, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Deniz Toprak ve Grup Gripin konserine yoğun ilgi gösterdi.

Çerkezköy 1.09.2014 13:17:00 0
Deniz Toprak ve Gripin ile

PERFORMANSI İLE BEĞENİ TOPLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde ilk olarak sahneye Deniz Toprak çıktı. Kendine has üslubu ve performansı ile beğeni toplayan Deniz Toprak, kendisini dinlemeye gelen binlerce Çerkezköylü ile öz çekim yapmayı da ihmal etmedi. Deniz Toprak’ın seslendirdiği şarkılara dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından sanatçı Deniz Toprak’a çiçek takdim edildi.

DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Konserde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu anlamlı günde Çerkezköylülerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyük Zaferin 92’nci yılını coşkuyla kutladıklarını söyleyen Akay, “Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyeti daha ileri götürmek için büyün gücümüzle çalışacağız” dedi.

KÜLTÜR PARK MÜJDESİ

Çerkezköylülere bir müjde de veren Vahap Akay “Mevcut Kapalı Pazar yerini şimdiki halinden biraz küçülteceğiz. Ancak son derece modern ve kullanışlı olacak ve şu andaki mevcut dükkan yerlerinden daha çok dükkan olacak. Adnan Kahveci Parkı’ndan başlayarak Köprü altından ve Kapalı Pazar yerine kadar olan 105 bin metre karelik bir alanı yaşam alanı yani kültür park yapacağız” dedi.

GÖRÜŞLERİNİZİ BİZE İLETİN

Yaşam alanının içinde oturma grupları, yürüyüş alanları, bisiklet alanı, çeşitli etkinliklerin yapılacağı açık hava tiyatrosunun da bulunacağını söyleyen Akay “Sanayi kenti olan Çerkezköy’ümüze yakışan son derece modern bir yaşam alanı olacak” dedi. Bu projeyi hayata geçirmeden önce Çerkezköy halkının görüşlerini almak istediklerini dile getiren Akay, Çerkezköy halkının proje ile ilgili görüş ve önerilerini kendilerine iletmelerini istedi. Yaşam Alanının taslak projesi de slayt eşliğinde vatandaşlara sunuldu.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Grup Gripin sahne aldı. Gripin’in seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşayan Çerkezköylüler şarkılara da hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Grup Gripin’e çiçek takdim etti. Konseri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can ve binlerce Çerkezköylü izledi.

Haber /Gülveren VATANSEVER

Fotoğraf / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10