"Sağlığa zararlı suluk almayın"

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrenci velileri çocuklarını okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiyecilere akın etmeye başladı. Sever Kı

Çerkezköy 1.09.2014 15:16:00 0

OKUL ÇANTALARI 42-100 TL ARASINDA

Sever Kırtasiye sahibi Aykut Sever, her yıl olduğu gibi bu yıl da hijyenik okul malzemelerinin satışını yaptıklarını ve okul çantalarının da her zamanki gibi kaliteli olduğunu belirtti. Sever, “İlkokul öğrencileri için okul çantalarımız 45 TL’den, Lise öğrencileri için de 42 TL’den başlıyor ve 100 TL’ye kadar çıkıyor. Okul çantası deyip geçilmesin, ucuz çantanın ömrü kısa. Bir yılda en az bir veli dört çanta alıyor bu da aile bütçesine bir ekonomik külfettir. Ama kaliteli çanta alındığında o çantayı çocuk en az iki yıl ya da üç yıl kullanabiliyor. Beslenme çantaları 15 TL arasında ve Beslenme kutuları da 3 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor” dedi.

 

 

SAĞLIĞA ZARARLI SULUK ALMAYIN

Aykut Sever, bir çok velinin üç kuruştan kaçarak çocuklarına ucuz plastik suluk aldıklarını ve bu sulukların sağlığa zararlı olduğunu belirterek, “Bir çok velilerimiz belki çocuklarının sağlığına zarar vereceğini düşünmedikleri için ucuza aldıkları plastik suluklar sağlık açısından çok zararlı. Velilerimiz çocuklarına suluk alırken sağlığa zararlı olmayan ve hijyenik olan çelik yada can sulukları tercih etmelidirler. Çünkü sağlığa zararlı olmayan suluklarda bakteride üremez. Sağlıklı suluklar 16-36 TL arasında. Bu nedenle velilerimiz çocuklarına sağlığa zararlı olmayan suluk alsın” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10