Belediye araçları bakımdan geçiriliyor

Belediye garajında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, garajdaki araçlarla ilgili bilgiler aldı.

Çerkezköy 2.09.2014 16:51:00 0
Belediye araçları bakımdan geçiriliyor

ARAÇLARI İNCELEDİ

Araçları inceleyen Vahap Akay, kullanılmayan masa, dolap gibi  diğer mefruşatların içinde kullanılabilecek durumda olanlara bakım yapılması talimatını verdi. Veliköy ve Kızılpınar Belediyeleri’nin kapsanması ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ne devredilen araçları da inceleyen Akay, çalışır durumda olan bazı araçların da elden geçirilmesini gerektiğini bilgisini aldı.

ARAÇLAR BAKIMDAN GEÇİRİLDİ

Kullanılabilir durumda olan bu araçların da tamir ve bakımlarının yapılarak hizmete sunulacağını dile getiren Akay son 4 ay içinde işler olduğu halde  bakım ve onarım gereken 2 kamyon, 1 silindir, 1 adet yol süpürme makinesi, 1 Toros taksi ve 1 evde sağlık hizmeti aracı ile 2 çöp aracının tamir ve bakımının yapıldığını ifade etti. Bunlardan yalnızca yol süpürme aracının maliyetinin 20 bin TL+KDV olduğunu dile getiren Akay, diğerlerinin bakım ve onarımını ise düşük fiyata mal ettiklerini belirtti.

RUHSATI YOK

Kullanılabilir durumda olan ancak bazı aksamları değişmesi gereken araçların da bakımlarının yapılmasının ardından hizmete sunulacağını dile getiren Akay, araç parkında kullanılabilir araç sayısını artıracaklarını söyledi. Veliköy’den getirilen ambulansın minibüs olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Veliköy’den gelen ambulansı da ruhsatı olmadığı için ambulans olarak kullanamayacaklarını söyledi.

MİNİBÜS OLARAK DÜZENLENECEK

Bu aracın da yeniden düzenlenerek minibüs olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımına sunulacağını ifade eden Akay aracın bakım ve onarımlarını kısa sürede yapılacağını söyledi. Akay, amaçlarının garajdaki kullanılabilir durumda olan tüm araç gereçlerin gerekli bakım ve onarımını yaparak aktif hale getirmek ve halkın hizmetine sunmak olduğunu söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10