Güvenbir'de 2. yıl coşkusu

Güvenbir Ortak Sağlık Birimi (OSGB) kuruluşunun 2'nci yılını Business Otel'de düzenlenen program ile kutladı. Yemeğe katılan davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar halaylar çekerek gönüllerinc

Çerkezköy 7.09.2014 11:43:00 0
Güvenbir

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Güvenbir Ortak Sağlık Güvenlik Birimi kuruluşunun 2’nci yılını çalışanlarıyla birlikte Business Otel’de kutladı. Düzenlenen yemeğe Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr.Ali Çolak, Özel Opitmed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Özel Opitmed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, Sun Ajans Başkanı Aydın Çolak, Optimed hastanesi doktorları ile Sağlık Birimi çalışanları aileleri ile birlikte katıldı.

“31 ÇALIŞAN İLE HİZMET VERİYORUZ”

2’nci yıl kutlamasında konuşan Güven Bir OSGB Genel Müdürü Dr.Ali Çolak “Güvenbir OSGB olarak Temmuz 2012 tarihinden beri hizmet veriyoruz. 5 kişilik çalışan kadrosu ile başlayan maceramız bugün 4 A sınıfı iş güvenliği uzmanı, 5 C sınıfı iş güvenliği uzmanı, 11 işyeri hekimi ve ofis çalışanları olarak 31 çalışana ulaşmış durumda” dedi.

“GÜVENİLİR BİR MARKA OLMUŞTUR”

Geçtiğimiz yıl 60 firmaya hizmet verirken bu yıl 250 firmaya hizmet verdiklerini dile getiren Çolak “Bu büyümede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenbir Trakya’da güvenilir bir marka olmuştur. Önümüzdeki yıl hedefimiz çalıştığımız firma sayısını 400’e çıkarıp ilkelerimizden ve yaptığımız için doğruluğundan taviz vermeden büyümektir” dedi. Kuruldukları günden bu yana iş sağlığı ve iş güvenliğine gereken özenin gösterilmesi için tam destek bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Çolak “Doktorlarımız, mühendislerimiz ve diğer personellerimizin emeği ve kaliteli hizmet anlayışımız ile bugünlere geldik. 2012 yılında yürürlüğe giren iş sağlığı ve iş güvenliği yasasının ardından, Trakya bölgesinde yaşanan iş kazalarındaki azalmaya başladı. Çıkan yasanın ardından kurulan OSGB’ler sayesinde iş kazalarında önemli ölçüde iyileşmeler sağlandı. Trakya bölgesini ele alacak olursak yasa çıkmadan önce ve 2012 yılında yasa çıktıktan sonraki iş kazası rakamlarını karşılaştırdığımızda yüzde 53’lük bir azalma yaşandığını görüyoruz. Umut ediyorum ki, firmalarla yapacağımız başarılı işbirlikleri sayesinde yaşanan iş kazaları rakamları daha da azalsın” diye konuştu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ali Çolak’ın yaptığı konuşmanın ardından yemeğe katılan davetliler müzisyenler Carlos Murat ve Tabak Ahmet’in söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Güvenbir OSGB Genel Müdürü Dr.Ali Çolak, Özel Opitmed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Özel Opitmed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan personel ile birlikte çalan oyun havaları eşliğinde çiftetelli oynayıp  halay çekti.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10