Bahar:" Ayrı güzellik ve görsellik katacak"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, "Teşkilatlarımızda Atatürk resmi kalmak şartı ile Cumhurbaşkanı ile Başbakan ve Türk Bayrağı da yer alacak" dedi.

Çerkezköy 12.09.2014 14:15:00 0
Bahar:

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar önceki gün yaptığı açıklamada Başbakan  Ahmet Davutoğlu tarafından il ve ilçe teşkilatlarına gönderdiği yazı da teşkilatlarda Atatürk resmi yerinde kalmak üzere Atatürk resminin altına sağ tarafa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortaya Türk Bayrağı ve sol tarafına da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmi’nin konulacağı ve bu resimlerin ebadınında 30—X40, 40x50 ve 50 x 70 santimlik çerçevelerden birinin seçilerek ayni ebatta konulması istendiğini belirtti.

“50x70 EBADINDAKİ RESİMLERİ KOYACAĞIZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşar Bahar Başbakanlık tarafından gönderilen yazıda ve konacak fotoğrafların konuş şeklini belirten krokiyi de basın mensuplarına gösterdi. Başkan Bahar, “ Bize gelen yazıda teşkilatlarda halen asılı olan Atatürk resimleri yerinde kalmak suretiyle  onun alt köşesine yada yanına   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan orta da Türk Bayrağı ve yanında Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun  fotoğraflarını koyacağız. Biz AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak belirtilen ebatların en büyüğü olan 50x70 ebadındaki fotoğrafları koyma kararı aldık ve onları koyacağız. Bu fotoğraflar ayni zamanda teşkilatlarımıza da ayrı bir güzellik  ve görsellik katacak” dedi.

Haber/Gülveren VATANSEVER 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10