İlçedeki okullara boya yardımı

Çerkezköy Belediye Başkanlığında okulların iç ve dış cephelerinin boyanması için yardım talebinde bulunan okul müdürlerinin talepleri yerine getirildi.

Çerkezköy 12.09.2014 18:04:00 0
İlçedeki okullara boya yardımı

HER OKULA TOPLAM 15 TENEKE DIŞ VE İÇ CEPHE BOYASI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 16.45’te belediye Teknik Hizmetler Müdürlüğünde okullara boya dağıtımında bulundu. Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Geçtiğimiz günlerde ilçemizde eğitim veren okullarımızın müdürleri okulların dış ve iç cephelerinin boyanması için belediyemizden yardım talebinde bulundular. Bizde belediye olarak okullarımızın bu taleplerini ilçemizde boya üretimi yaban dünyaca ünlü Jotun Boya fabrikasına işlettik. 

İşletme sahipleri de bizlerin talebini kırmayarak 16 bin TL değerindeki boyaları bize hibe ettiler.

Jotun Baya yetkililerinin sosyal yardım etkinlikleri kapsamındaki bu yardımlarına Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadılar ve okullarımıza boya yardımında bulundular” diye konuştu.

LİSELERE DE TESLİM EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her okula toplam on beş teneke iç ve dış cephe boyası verileceğini de belirterek, “Belediyemizin Jotun Boya işbirliğiyle gerçekleşen  okullarımıza boya yardımı kapsamında her okulumuza iç ve dış cephe boyası olarak toplam 15 teneke boya veriyoruz. Bu gün Veliköy Mahallemizdeki Çok programlı Anadolu Lisesi ile Kızılpınar 125. Yıl İlkokuluna boyalarını okul Müdürleri Bedri Tunç ve Ömer Akdemir’e teslimlerini yaptık. Toplam beş okulumuza daha boya yardımında bulunacağız. Bir kez daha ifade etmek istiyorum sosyal yardım etkinlikleri kapsamında okullarımıza boya yardımında bulunan Jotun Boya fabrikasının Çerkezköy yöneticilerine ve İstanbul yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Onların bu yardımları sayesinde okullarımız çok daha güzel bir görünün kazanacak.”diye konuştu. Başkan Akay, Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin iç ve dış cephe boyasını yapmak için belediyeden ekipte verdiğini belirtti. Okul Müdürleri Bedri Tunç ve Ömer Aydemir’de boya yardımları için Başkan Vahap Akay ve Jotun Boya fabrikası yetkililerine teşekkür ettiler.

Haber/ Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10