Gülerçin'de İlköğretim Haftası'na coşkulu kutlama

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının açılışı dolayısıyla önceki gün saat 09.00'da Özel Gülerçin Koleji'nde program düzenlendi.

Çerkezköy 16.09.2014 10:50:00 0
Gülerçin

HAYIRLI OLSUN

Sunuculuğunu 5.sınıf öğrencilerinden Ece Nisa Karaca ve Arda Yağız Ak’ın yaptığı program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlköğretim haftası dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Süleyman Sezgin, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasının temenni etti.

 

HARMANDALI OYNADILAR

Okul müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmasının ardından program 2-A sınıfı öğrencilerinden Deniz Gümüş’ün “Açıldı Okulumuz” ve 3-B sınıfı öğrencisi Feyza Atlı’nın “Okulumuz” şiirini okuması ile devam etti. Yazıların okunması ve 8. Sınıf öğrencisi Simge Nur Doruk’un konuşmasının ardından kutlamalar Folklor Ekibinin Harmandalı gösterisi ile devam etti. 3. Sınıf öğrencileri Kağan İşcan, Berke Kazcı, Erim Ege Oruç, Ayberk Deniz Göre, oyladıkları Harmandalı oyunu ile beğeni topladı.

 

DERECE YAPAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okul öğrencilerinden Efe Anıl Öztürk ve müzik öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu’nun müzik dinletisinin ardından Yabancı Diller Bölüm Başkanı Özlem Gökçe tarafından, Uluslararası Cambridge sınavında Türkiye’de derece yapan öğrenciler Baştuğ Alperen Kardeş’e, Bersun Tunca’ya, Yeşim Koluaçık’a, Beril Kartal’a hediyeleri ve başarı belgeleri verildi. Programda 8.sınıf öğrencileri de okul yeni katılan 1.sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Kutlamalar geleneksel ağaç dikimi töreniyle sona erdi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10