Bulgaristan seçime hazırlanıyor

Bulgaristan'da 5 Ekim'de gerçekleştirilecek parlamento erken genel seçimler için çalışmalar devam ederken, HÖH Milletvekili Ahmet Hüseyin, Dobriç HÖH Milletvekili Aksel Naz, HÖH Trakya Sorumlusu Güner Çetin, B

16.09.2014 15:29:00 0
Bulgaristan seçime hazırlanıyor

BİR BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ

Ziyarette konuşan Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu,Trakya Sorumlusu Güner Çetin’i yeni görevinden dolayı kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnceoğlu, “Üyelerimizin sorunları ve sorular var, sizleri onlarla görüştürmek istedik. Bizler Bulgaristan'da yaşanan her tür gelişmeyi yakından takip ediyoruz, bir bütünün parçalarıyız” dedi.

 

SANDIK SAYISI 12’YE ÇIKARILDI

Trakya Sorumlusu Güner Çetin de Bulgaristan'da 5 Ekim'de gerçekleştirilecek erken genel seçimler için Türkiye'de 136 sandık kurulacağını ifade ederek “Bu seçimde bir önceki seçimlere nazaran mevcut olan sandık sayımızı Ergene ve Çorlu’da toplamda 7’den 12’ye çıkardık” dedi. Bulgaristan Sofya HÖH Milletvekili Adayı Ahmed Hüseyin de “Bulgaristan' da yaşam zor. Türkleri sevmiyorlar. Sosyal medyada çok ağır eleştiriliyoruz. Buraya gelen kardeşlerimiz çok çekti, ama biz de çok çektik. Türk insanımız Bulgaristan' da her hizmeti Türk milletvekillerimizden istiyor” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10