Ogan'dan Süren'e iade-i ziyaret

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan önceki gün Trakya bölgesinin duayen gazetecilerinden biri olan TRT Çerkezköy Muhabiri Ziya Züren'e iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 16.09.2014 17:15:00 0
Ogan

MUTLU OLDUM

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı Lemar Alışveriş Merkezindeki Cafe’de konuk eden gazeteci Ziya Süren ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade etti. Süren, “Çerkezköy’de göreve geldiğinizden bu yana yapmış olduğunuz ve yapmakta olduğunuz çalışmalardan son derece memnunuz. Halkın huzur ve güven ortamında yaşamını sürdürmesi yönündeki çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Ülkemizin sizin gibi çalışkan yöneticiler ihtiyacı var. Biz Çerkezköylüler olarak sizlerin çalışmalarınızdan çok memnunuz” dedi.

 

GENÇLER SİZİ ÖRNEK ALMALI

Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan da, “İlerlemiş yaşınıza rağmen bu gün ülkemizde bu yaşlarda bu mesleği yapan çok az gazeteci var. Gençler sizi örnek almalı. 55 yıl gazetecilik yapmak kolay değil. Gerek Çerkezköy gerekse bölgedeki olayları ve bölgenin sıkıntılarını büyük kitlelere ve yetkililere duyurarak sizler de gazeteci olarak güzel bir hizmet yapmıyorsunuz. Sizi kutluyorum ve size uzun ömürler diliyorum” dedi.

 

Haber/Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10