1911 Çerkezköyspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Süper Amatör Lig ekiplerimizden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Suat Akdereli yönetiminde devam ediyor. Kızılpınar Sahası ve Veliköy Sahası'nda haftanın altı günÃ?

Çerkezköy 17.09.2014 15:17:00 0
1911 Çerkezköyspor

Lige iyi bir başlangıç yapmak zorunda olduklarını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Takım olarak hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başı start veren 1911 Çerkezköyspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Suat Akdereli yönetiminde sürdürüyor.  Son çalışmasını önceki gün Kızılpınar Sahası’nda yapan ekip tam kadroya yakın bir şekilde çalıştı. Sezonun bitmesinin ardından yoğun transfer çalışmaları gerçekleştiren,  bazı futbolcularla yollarını ayıran ve yeni takviyeler yapan 1911 Çerkezköyspor’da eski oyuncular ile yeni oyuncuların kısa sürede kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

 

“HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ”

Çok sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını anlatan Teknik Direktör Suat Akdereli “ Ligin başlaması için önümüzde kısa bir süre var. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde yaptığımız ilk antrenman ile başladık. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanımız kros koşusu ile devam etti. İlerleyen günlerde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edecek. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

“GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURUYORUZ”

Antrenmanların dışında transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu ifade etti. Gedikoğlu “ Çerkezköyspor alt yapısından yetiştikten sonra çeşitli kulüplerde top koşturan orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz, İstanbul Yeşilovaspor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Bayrakçı ve Şilespor’dan santrafor Gürel Altuntaş ile anlaştık. Yeni transferlerle birlikte güçlü bir 1911 Çerkezköyspor oluşturuyoruz” diye konuştu.

 

“PERFORMANSTAN MEMNUNUZ”

Gedikoğlu ” Çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta başladık. Cumartesi sabah antrenmanın ardından oyuncularımıza iki gün izin verdik. Pazartesi günü tekrar top başı yaparken, bozoba ve tepe emlak konutlarında kros çalışmaları yapıyoruz. Öğleden sonra ise Kızılpınar yada Veliköyspor Sahası’nda bir buçuk saat kondisyona dayalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızın performansından son derece mutluyuz” diye konuştu.

 

KALECİLER İDDİALI

Lige yaptığı transferlerle iddialı hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’un kadrosu içinde yer alan iki kaleci arasındaki eldiven rekabeti de oldukça dikkat çekici. Yeni sezon öncesi birbirinden başarılı iki kaleciye sahip olduklarını kaydeden Yardımcı Antrenör Sefer Ekizoğlu “Yılların tecrübesi Muzaffer Kurt ve genç kalecimiz Emre Bozacı bu sezon eldivenleri takabilmek için teknik ekibin yüzüne girmenin çabasını veriyor. Bizi asıl sevindiren ise bu iki başarılı kalecinin çalışmalarda son derece hırslı olması. Lig’de oynayacağımız ilk maçın saatine kadar eldivenleri kimin takacağı belli olmayacak gibi görünüyor’’ dedi.

 

BASIN MENSUPLARINA FORMA SÜPRİZİ

Takımın antrenmanını takip eden basın mensuplarına 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu ile Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu tarafından forma sürprizi yapıldı. Formalarını giyen basın mensupları, 1911 Çerkezköyspor yöneticileri ile  hatıra fotoğrafı çekindi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10