Şehitlerimiz ve gazilerimiz kahramanlığın en büyük temsilcileridir

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın en büyük temsilcileridir" dedi.

Tekirdağ 18.09.2014 11:24:00 0
Şehitlerimiz ve gazilerimiz kahramanlığın en büyük temsilcileridir

HER ZAMAN BAŞ TACILAR

Bu ülkede insanların şehit ve gazilerimiz sayesinde barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığını söyleyen Yerlikaya “Vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan milletimiz; ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman baş tacı yapmıştır” dedi.

 

ÜLKEMİZİ KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Gazilere ve şehitlerin yakınlarına sahip çıkarak devletin ve milletin vefasını göstermenin çabası içerisinde olduklarını dile getiren Yerlikaya “Bununla birlikte şehit ve gazilerimizin emaneti ülkemizi, aynı şuur ve kararlılıkla korumak da hepimiz için milli bir görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de şükran ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10