Fırtına habersiz yakaladı

Tekirdağ'da önceki gün etkili olan şiddetli fırtına zor anlar yaşattı. Zaman zaman etkisini daha da arttıran fırtına sonucu ağaçlar devrilirken, trafikte aksamalar yaşandı.

Tekirdağ 24.09.2014 12:43:00 0
Fırtına habersiz yakaladı

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Bir anda başlayan fırtına Tekirdağlıları hazırlıksız yakaladı. Tekirdağ Merkez ilçe Süleymanpaşa’da fırtına sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir ağaç devrildi. Tuğlalı Park karşısında da bir büfenin üzerine ağaç devrilmesi sonucu maddi hasar oluştu. Fırtına sırasında parklarda şemsiye ve sandalyeler devrilirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

 

BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ

Fırtınaya ceviz satarken yakalanan Ali Sert, fırtına sırasında kaçacak delik aradıklarını ifade ederek, “Ben ceviz satıyordum. Şu ağacın durumuna bakar mısınız inanın ani bir yağmur yağdı. Ondan sonra olduğu gibi fırtına lodos ağaçlar yerinden koptu. Böyle bir şey olamaz. İnanın bildiğiniz gibi değil kaçacak delik aradık” diyekonuştu.

 

AĞAÇLAR YERİNDEN ÇIKTI

Fırtınanın nasıl çıktığını anlayamadığını dile getiren Hasan Kara ise, “Ben çıkmadan yarım dakika önce burada oturuyordum. İçeri gireyim dedim bayağı fırtına başladı. İçeri girdim ondan yarım dakika sonra ağaçlar yerinden çıktı. Burada cevizci vardı cevizci yere düştü sırtüstü. Her şey mahvoldu büyük bir afetti” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10