Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi Eskişehir'i büyüledi

Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Halk Oyunları Festivali'ne katıldı.

Süleymanpaşa 24.09.2014 15:29:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi Eskişehir

MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

20-21 Eylül 2014 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleşen festivalde sahne alan Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi, Adalar mevkii Porsuk Nehri kıyısında ve Espark AVM önünde oyunlarını oynayarak vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. 15 ekibin sahne aldığı festivalde Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den de övgü alırken vatandaşlar tarafından da en beğenilen ekipler arasında yer aldı. Hafta sonu gerçekleşen organizasyonun ardından Süleymanpaşa’ya dönen ekibin eğitmeni SertanAcat, Süleymanpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Deniz Taner ile birlikte Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Eşkinat’aEskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in selamlarını getiren Acat, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen plaketi de Ekrem Eşkinat’a sundu.

Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi adına eğitmen SertanAcat ve kulüp başkanı Deniz Taner’i kutlayan Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa ismini başarıyla duyurdukları için ekibe teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10