Sitespor'a Xerox firması başarılar diledi

Tekirdağ süper amatör lig takımlarından Site Spor'a malzeme desteği sunan uluslararası teknoloji şirketi olan Xerox, resmi facebook hesabından kulübe başarılar diledi.

25.09.2014 19:16:00 0
Sitespor

KULÜBÜ UNUTMADILAR

Spora olan desteği dünya tarafından kabul ve takdir gören Xerox firması sponsorluk desteği çerçevesinde kulübe maç forması, antreman eşofmanı, kamp eşofmanı ve malzeme çantası geçtiğimiz günlerde hediye etmişti.Yapılan anlaşmada ise Xerox Türkiye Yetkilileri , Sitespor’a desteklerinin gün ilerledikçe daha da artacağını dile getirmişti. Site Spor’u sezon öncesi de unutmayan Xerox yetkilileri resmi facebook hesaplarından kulübe başarılar diledi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Öncelikle Xerox Türkiye yetkililerine sıcak ve samimi mesajlarından ötürü  teşekkür ederim. Biz gençliğimize sahip çıkmaya çalışan amatör bir kulübüz.Bu sezon alt yapı liglerinde 8 kategoride mücadele veriyoruz.Ülkemize ahlaklı , dürüst ,efendi sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz.Bizlere inanan ve destek olan XEROX yetkililerine tekrar teşekkür ederim.”dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10