Tacirler Çapkın'ın gözünden kaçmadı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile 11 adrese eş zamanlı şafak vakti opera

Tekirdağ 25.09.2014 19:19:00 0
Tacirler Çapkın

Çerkezköy Haber- Okulların açılması ile birlikte Çerkezköy ve Kapaklı’da iştahı kabaran tacirlerin

rüyalarını polis kaçırdı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Çerkezköy ve Kapaklı’da özellikle gençlerin bulunduğu park ve okul çevrelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlatan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele ekipleri Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile şafak operasyonu gerçekleştirdi. Havanın aydınlanması ile birlikte Çerkezköy, Kapaklı ve Karaağaç Mahallesi’nde belirlenen 11 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

YÜKLÜ MİKTARDA BONZAİ VE SENTETİK UYUŞTURUCU YAKALANDI

Vatandaşların uykudan uyandırılarak kimlik kontrolünün yapılmasından sonra eğitimli köpek “Çapkın” da aramalara katıldı. Evlerin odaları da Çapkın tarafından didik didik aranırken, operasyonda Kapaklı’dan 5, Çerkezköy’den 3 ve Karaağaç’tan ise 2 kişi göz altına alındı. 11 evde yapılan aramalarda yüklü miktarda bonzai ve sentetik uyuşturucu yakalanırken, göz altına alınan 11 kişi ise Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ZEHİR TACİRLERİ İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK

Şafak operasyonun ardından açıklama yapan Emniyet yetkilileri “ Ülkemiz ekonomisine ve insan sağlığına büyük zarar veren kaçakçılık ile etkin mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” dedi. 

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10