Akay ve Mandalı'dan ÇOSB yönetimine tepki

Cumhuriyet Halk Partili Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP'li Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleşen Ã?

Çerkezköy 26.09.2014 13:57:00 0
Akay ve Mandalı

AÇILIŞA MEMNUNİYETLE KATILDIK

Kapaklı ve Çerkezköy halkına uzun yıllardır Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte hizmet verdiklerini kaydeden Akay ve Mandalı, “Hizmete açılan Konferans Salonu ile sanayicilerimize daha iyi hizmet vermek için yaptırılan yeni hizmet binası bölgemize artı değer kazandırması açısından bizleri de çok mutlu etti. Biz de bu vesileyle diğer protokol üyeleri gibi davet edildiğimiz açılışa memnuniyetle katıldık. Ancak açılış töreninde yaşanan tatsız bir hadise, Çerkezköy ve Kapaklı halkının takdiri ile göreve gelmiş olan bizleri derinden yaralamıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

BİZİ VE YÖRE HALKINI YOK SAYDILAR

Açılış törenine davet edilmiş olmalarına rağmen, kurdele kesim törenine bölgenin belediye başkanlarının çağrılmadığına dikkat çeken İrfan Mandalı ve Vahap Akay, “Bu yapılan, bizleri ve yöre halkını yok saymaktan başka bir anlama gelmiyor. Karşılaştığımız bu durum, vatandaşlarımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen bizleri son derece üzmüştür. Unutulmamalıdır ki, bizler siyasi parti kimliklerimizi bir kenara bırakıp, tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Temel amacı, başta sanayiciler olmak üzere bölgemize hizmet etmek olan ÇOSB’nin de bu doğrultuda hareket etmesini dilerdik. Fakat düzenlenen törende bundan çok uzak bir yaklaşımla karşılaştık” açıklamalarında bulundu.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Yaşanan bu olayın bir sunucu hatası olmadığını iddia eden CHP’li Belediye Başkanları Vahap Akay ve İrfan Mandalı, “Bu olayın organizasyonu düzenleyen ÇOSB yetkililerinin isteği olduğunu düşünüyor ve bunu şiddetle kınıyoruz. Yaşananların değerlendirmesini de halkımıza bırakıyoruz. Siyasi kimliklerimiz sebebiyle karşılaştığımız bu olumsuzluklar bizleri amaçlarımızdan saptırmayacaktır. Bizler, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de, hiçbir ayrım yapmadan daima halkımıza, bölgemize ve sanayicilerimize hizmet prensibiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10