Selda Er: Çorlu hepimizin

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı seçimi yapıldı.İki adayın yarıştığı Kadın Meclisi Başkanlığı seçiminde 42 oyun 31'ini alan Selda Er, Çorlu Kent Konseyi Kadın Mecl

Çorlu 28.09.2014 15:22:00 0
Selda Er: Çorlu hepimizin

DİVAN OLUŞTURULDU

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurul Toplantısı Çorlu Belediyesi’nin 5. kattaki Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Divan Heyetine, Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Mehtap Petek Divan Başkanı, Sevil Özgür ve Sabiha Özmolla Sayman seçilerek toplantıyı yönettiler. Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur’da kadın meclisi başkan seçimine katılan tüm kadınlara teşekkür etti.

 

 

42 OYUN 31’İNİ ALDI

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi Selda Er ile Kız Meslek Lisesi Müdürü Dr. Hatice Sadıkoğlu Avcı aday oldu. Başkan adayları Selda Er ve Dr. Hatice Sadıkoğlu Avcı yaptıkları konuşmada özgeçmişini ve Kadın Meclisi Başkanlığı için düşündüğü projeleri anlattı. Kapalı oylama yöntemiyle yapılan başkanlık seçiminde 44 kişi oy kullandı. 42 geçerli oyun 31’ini alan Selda Er Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı oldu.

 

 

DESTEK İSTEDİ

Seçimin ardından konuşan Selda Er, “Bana destek veren tüm kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada hepimiz kadınlar için mücadele vereceğiz. Bizler bundan sonra hep birlikte hareket edeceğiz. Yönetimim ve sizlerin desteği benim için çok önemlidir. Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi bundan sonra çok daha aktif ve çok daha başarılı işler çıkaracaktır. Bunu hep birlikte başaracağız. Her başarı güçlü ve birlikte olan bir ekiple gelir. Burada bulunan tüm kadınlarımızı bize bundan sonra da destek olmaya davet ediyorum. Çorlu hepimizin, Çorlu için çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Kadın Meclisi Başkanı seçilen Selda Er’in yönetim listesi de tüm kadınları birleştirdi. Muhtarından iş kadına, akademisyenden işçiye, Oda başkanından doktora ve avukata kadar pek çok meslek gurubundan kadının bulunduğu liste herkes tarafından büyük takdir topladı.  Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Asil ve Yedek üyelikleri için; Şefika Üreden Koca, Gülten Üstüner, Nevcihan Kale, Fatoş Gaygusuzoğlu, Yıldız Filiz, Serpil Atar, Lale Güzel, Hülya Mert, Hatice Kalkan, Yelda Tuncer, Gülşah Gümüş, Günay Avkıran, Nazlı Çağıl Küçükgöksel, Oya Asıl seçildiler.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

Çorlu’ya yeni atanan Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ünal Baysan ve ekibi toplantı bitiminde salona iştirak ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Geldiğim yerde kent konseyi yoktu. Burada kent konseyinin olmasına sevindim, güzel ve başarılı işlere imza attığını da duydum. Bundan sonra Çorlu Kent Konseyi ve Kadın Meclisi’nin çalışmalarını yakından takip edeceğiz ve katılacağım” diye konuştu.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10