Sitespor'dan anlamlı açılış

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Sitespor, 2014-2015 Futbol Sezonu'nun açılışını dün düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

28.09.2014 18:12:00 0
Sitespor

PROGRAM VETERANLARIN KARŞILAŞMASI İLE BAŞLADI

Sitespor 2014-2015 Futbol Sezonu açılış programı dün saat 15.00’da Sitespor Veteranlar Takımı ile kapaklıspor Veteranlar Takımı’nın karşılaşması ile başladı. Kapaklıspor Veteranlar Takımı karşılaşmaya şu 11 ile başladı: 1- Özgür Bertan, 2- Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, 3- İbrahim Arabacı, 4- Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, 5- Müjdat Bekler, 6- Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Seyyit Akkuş, 7- Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 8- Zafer Çavuş, 9- Aykan can, 10- Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, 11- İlhami Selvili”. Kapaklıspor Veteranlar Takımı’nın yedeklerinde ise İlker Ortayakalı, Nuri Akyay, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Koray Olzingar, Mustafa İkizler ve Mehmet Çatalcalı yer aldı.

 

 

İLK YARI SKORU 1-0

Sitespor Veteranlar Takımı ise karşılaşmaya şu 11 ile başladı: “Ömer Erdimen, Efkan Mandacı, Harun Bayraktar, Elmas Tarcan, Salih Demiray, Murat Balseven, Tuncay Temiz, Mücahit Özkan, Ömer Doğan, Ali Atıcı ve Murat Özaydın” Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında iki taraf da rakibine üstünlük kurmaya çalıştı. Maçın ik golünü ise Kapaklıspor Veteranlar Takımı buldu. Rakip kaleye yüklenen Kapaklıspor forvetinin, Sitespor defansını bunalttığı dakikalarda kazanılan penaltıyı, 10 numaralı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak klas bir vuruşla gole çevirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı da kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.  

 

 

PENALTI KAÇIRDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Sitespor Veteranlar Takımı oldu. İkinci yarının henüz başların Kapaklıspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Sitesporlu Murat Özaydın’ın attığı golle skorda eşitliği sağladı. Sitaspor ikinci yarının ortalarına doğru kazandığı penaltıyı ise Mücahit Özkan’ın kötü vuruşu ile kaçırdı. Sitespor Veteranlar Takımı, karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Müraz Özaydın ve Ali Atıcı’nın ayağından bulduğu gollerle 3-1 öne geçmeyi başardı. Maçta başka gol olmayınca, karşılaşma Sitespor Veteranlar Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.    

 

 

HİÇ TEREDDÜT ETMEDİM

1996-2011 yılları arasında Kapaklı’da ikamet ettiğini belirten Kırklareli’ne bağlı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, “Kapaklı’da yaşadığım yıllada Şekerbank, Oyak Bank ve İNG Bank’ta görev aldım. Kapaklı’da yaşadığı yıllarda çok güzel dostluklar edindiğini ifade eden Türker, “Kapkalı, Türkiye’nin mozaiği gibidir. Burada 15 yıl boyunca dostça kardeşçe çalıştık. Bu dostluk maçı çin beni aradıklarında hiç tereddüt etmeden gelmek istedim. Uzun yıllar futbol oynadım. Bizler sporun olduğu her yerde bulunmak isteriz. Belediye Başkanlığı’nı yaptığım Kaynarca’da da spora ve sporcuya sahip çıkmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

SPOR KARDEŞLİK DEMEKTİR

Sitespor 2014-2015 Fotbol Sezonu açılış programı, Sitespor Veteranlar Takımı ile kapaklıspor Veteranlar Takımı’nın karşılaşmasının ardından kurban kesimi ile devam etti. Burada kısa bir konuşma yapan Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sporun din, dil, ırk ve mezhep ayrılığı yoktur. Spor evrenseldir. Spor kardeşlik demektir. Bu kapsamda tüm sporcu kardeşlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Sahada rakiplerinin, aslında arkadaşları olduğunu unutmamalılar” dedi. 

 

 

KURBAN KESİLDİ

Tüm sporculara yeni sezonda başarılar dileyen Başkan İrfan Mandalı, “Sakatlıklardan uzak, dostça ve kardeşçe bir sezon olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Sitespor’un 2014-2015 futbol sezonunun açılış programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Program Sitespor Vizespor hazırlık maçı ile sona erdi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10