Vali Yerlikaya Litvanya heyetini ağırladı

Litvanya'nın Klaıpeda şehri temsilcilerinden oluşan heyet, önceki gün AB-Türkiye şehir eşleştirme programı kapsamında Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 29.09.2014 13:22:00 0
Vali Yerlikaya Litvanya heyetini ağırladı

İLK ADIMI TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ATTI

14-16 Nisan 2014 tarihinde yapılan görüşmeler sonucu Şehir Eşleştirme Proramında Tekirdağ ile Litvanya’nın Klaipeda şehri ile eşleşmesinin ilk adımı olarak Tekirdağ Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan ve beraberindeki heyet Litvanya’nın Kleıpeda şehrine ziyaret düzenlendi. Valiliklerde AB İşleri Kapasite Oluşturma Projesi(VAPPRO) kapsamında yürütülen 'AB-Türkiye Şehir Eşleştirme Programı' çerçevesinde Litvanya'dan gelen heyet de önceki gün, Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti.

İŞ BİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORLAR

Litvanya’nın Klaıpeda şehrinden gelen heyet, çevre, atık yönetimi ve turizm tematik öncelikleri kapsamında iş birliği yapmak için Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile görüştü. Ziyarete gelen heyette, Kleıpeda Belediye Başkan Yardımcızı Arturas Sulcas, Kleıpeda Bölgesel Atık Merkezi direktörü Sarunas Reikalas ve Kültür Bölümü Uzman Şefi Karolina Paskeviciene ile beraberindeki 3 kişi yer aldı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10