Belediye personeline 'İhale Kanunu' anlatıldı

Ergene Belediyesi, hizmet içi eğitimler kapsamında belediye personeline yönelik Kamu İhale Kanunu ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Ergene 29.09.2014 13:58:00 0
Belediye personeline

HUKUKİ BİLGİLER ANLATILDI

Ergene Belediye binasında yapılan ve Sayıştay Başdenetçisi Ferhat Gündüz tarafından gerçekleştirilen seminerde, yapım işlerinde sözleşmenin imzalanması, yer teslimi ve işe başlanılmasından itibaren, işin yürütülmesindeki bütün aşamalarla ilgili hukuki bilgiler anlatıldı. Kamu ihale kanunları ile ilgili son düzenlemeler, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında da bilgiler verilen eğitimde, ihale kanunu ve uygulamalarındaki tüm teknik ve hukuki ilişkiler de ayrıntıları hakkında personele bilgi verildi.

EĞİTİMLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, konuyla ilglili yaptığı açıklamada, iki gün süren seminerin kapanış töreninde personeline yönelik yapılan eğitimlerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirterek, "Seminerin belediyemiz bünyesinde yapılmasından çok memnun kaldık. Bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu tür eğitimlerimiz artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10