Bayramlaşmaya Banarlı ve Karacakılavuz'dan başladılar

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaklaşan bayram dolayısıyla Banarlı ve Karacakılavuz Mahallelerini ziyaret etti.

Süleymanpaşa 30.09.2014 16:47:00 0
Bayramlaşmaya Banarlı ve Karacakılavuz

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADILAR

Başkan Eşkinat’a Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Telat Akköse de eşlik ederken ziyaretlerin ilk durağı Banarlı Mahallesi oldu. Banarlı Mahallesi sakinleri ile öncelikle bayramlaşan Başkan Eşkinat ve ekibi tek tek kahveleri dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyip çözüm aradı. Banarlı’daki çöplüğün kaldırılması için vatandaşların başlattığı imza kampanyasına da destek veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın bir sonraki adresi ise Karacakılavuz Mahallesi oldu.

MUHTARLARDAN BİLGİ ALDILAR

Karacakılavuz Mahallesi sakinleri tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Süleymanpaşa Belediyesi heyeti kahve ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaşmaya devam etti. Karacakılavuz Mahallesi sakinlerini dinleyen Başkan Eşkinat, “Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla siz değerli vatandaşlarımızı ziyaret edip bayramlaşmak istedik. Bayram ziyaretlerimiz diğer mahallelerimiz ile devam edecek. Şimdiden hepinizin Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, mutlu, huzur dolu daha güzel yarınlar diliyorum.”dedi. Yaklaşık üç saat süren ziyaretlerde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan bayram şekerleri de dağıtılırken bayramlaşmanın ardından Başkan Eşkinat ve ekibi muhtarlardan bilgi aldı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10