Çerkezköyspor'dan üç gollü galibiyet

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında Keşanspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ?

30.09.2014 17:25:00 0
Çerkezköyspor

Çerkezköy Haber- Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Çerkezköyspor sezon hazırlık maçında Keşanspor’u 3 golle devirdi

KARŞILAŞMA KEŞANDA OYNANDI

Keşan Atatürk Stadı’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.30’da başlarken, karşılaşmaya Çerkezköyspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor istediği golü bir türlü bulamadı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Keşanspor ise geliştirdiği kontra ataklarda gol arasa da istediğini elde edemedi.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerine doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor golü bulmasını bildi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Cihan şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, ev sahibi ekip ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

NARİN GOLLE TANIŞTI

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Çerkezköyspor ikinci devrede de etkili hücumlarını sürdürdü. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile birlikte kanatlardan etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor farkı ikiye çıkartamadı. Keşanspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda kontra atak geliştiren Çerkezköyspor 70.dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen yeni transfer Mehmet Narin topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

ÜÇ FARKLI KAZANDI

Karşılaşmanın son bölümleri de Çerkezköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Ev sahibi ekip Keşanspor karşılaşmanın kalan dakikalarında arzuladığı gole kavuşamadı. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz son dakikalara doğru tecrübeli oyuncusu Serkan Akyüz ile bir gol bularak farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

“İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından “ Geçtiğimiz sezon bizim gibi Bölgesel Amatör Ligden şansız bir şekilde düşen Keşanspor ile karşı karşıya geldi. Maça kontrollü başladık. İlerleyen bölümlere doğru bulduğumuz golle öne geçtik. Kalan dakikalarda ise savunmada hata yapmayarak üst üste iki gol bularak karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrıldık. Lige iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Kurban Bayramından sonra hazırlık karşılaşmalarımız devam edecek. Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk olacak” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10