Sitespor lige hazırlanıyor 5-1

Tekirdağ Süper Amatör lig ekiplerinden Site Spor, hazırlık maçlarına devam ediyor.

1.10.2014 19:15:00 0
Sitespor lige hazırlanıyor 5-1

TÜRKER İLE ÖNE GEÇTİ

Önceki gün oynanan karşılaşmaya Sitespor Mert Yıldırım-Semih-Onur-Mert Üstüntanir-Volkan-Tolga-Mert Arslanalp-Fevzi-Mehmet-Fahrettin-Turker ilk onbiri ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Sitespor ilerleyen bölümlere doğru geliştirdiği ataklarda gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Sitespor Türker’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor ilerleyen bölümlere doğru fark mücadelesi verdi.

 

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Sitespor sağ kanattan geliştirdiği atakta Fahrettin’in golü ile farkı ikiye çıkardı. Golden sonra Subaşıspor bulduğu golle farkı bire indirdi. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Türker ile bir gol daha bulan Sitespor ilk devreyi 3-1’lik üstünlük ile tamamladı.

YEDEKLERE ŞANS TANIDI

Karşılaşmanın ilk devresini rahat bir oyunun ardından iki farklı üstün tamamlayan Sitespor ikinci devre de boş durmadı. Türker ile bir gol daha bulan Sitespor kalan dakikalarda Gökhan’ın sayısı ile karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İzinli olan Kaleci Yusuf ,Mertcan Tural ve Mustafa Dûndar takimdaki yerlerini alamazken , Site Spor teknik direktörü Nevzat Aksaka, tüm yedek kulübesindeki sporcularına şans tanıdı .

“OYUNCULARA VE TEKNİK HEYETE GÜVENCEMİZ TAM”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “

Subaşıspor başkanına , teknik heyetine ve sporcularına teşekkür ederiz. Buralara kadar geldiler . Centilmence bir maç oldu. Skoru çok önemi olmayan müsabakalar bunlar, adı üstünde hazırlık maçı. Yinede kazandığımız için mutluyum, Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10