Bozuk yollar onarılıyor!

Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında sürdürdüğü yol onarım çalışmalarına, Cumhuriyet Mahallesi ve bağlı sokaklarda devam ediyor.

Kapaklı 2.10.2014 11:23:00 0
Bozuk yollar onarılıyor!

BELEDİYEMİZ SONUNDA SESİMİZİ DUYDU

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol onarım çalışmaları kapsamında son olarak Cumhuriyet Mahallesi Erdem Sokak, Güler Sokak ve Muhtar Çetin Dilsiz Sokak'a girdi. Yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, bölge halkından da takdir görüyor. Yollarının bozukluğundan şikayet eden vatandaşlar, “Belediyemiz sonunda sesimizi duydu. Yollarımızdaki bozukluklar onarılıyor. Böylece hem araçlarımız artık zarar görmeyecek, hem de olası kazaların da önüne geçilmiş olunacak” ifadelerini kullandı.

 YOLLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemiz genelindeki yollarımızda bakım ve onarım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yollarımız bizim için en önemli konuların başında geliyor. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan bütün cadde, sokak ve mahalle yollarımızda çevre düzenleme, alt yapı ve yol bakım-onarım çalışmalarımız ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz ilçemizi gerek görüntü olarak, gerek alt yapı ve ulaşım standartları açısından daha yukarılara taşımak merkez ve mahallelerimizde aynı standartlara ulaşıncaya kadar durmaksızın hizmetlerimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Haber / Neşat KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10