"Düğün salonu için söz aldık"

İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Kapaklı Belediyesi, Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçeye bağlanan yeni mahalleleri ihmal

Kapaklı 2.10.2014 12:28:00 0

DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Köy tüzel kişilikleri kapanarak Kapaklı’nın birer mahallesi haline gelen Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Pınarça’da mahalle muhtarlık binalarının bakım onarım çalışmaları sürüyor. Her fırsatta bahse konu 5 yeni mahalleyi ilçe merkezine bağlı diğer mahallelerden ayırt etmediklerinin altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ekiplerimiz, Karlı Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasında bakım ve onarım çalışmaları yaparak, muhtarlık binasını daha modern bir görünüme kavuşturdu. Muhtarımız, bundan sonra vatandaşlarımıza çok daha uygun ve nezih bir ortamda hizmet edecek” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Karlı Mahalle Muhtarlığı binasının boya, badana ve elektrik tesisat onarım işlerinin de geçtiğimiz ay Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildiğini anımsatan Karlı Mahallesi Muhtarı Anıl Aydın, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediye ile ilişkilerimiz, umduğumuzdan çok daha sağlıklı bir şekilde ilerliyor” diye konuştu.

 

 

BİNAMIZIN İÇİ DIŞI BOYANDI

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karlı Mahallesi Muhtarlığı hizmet binasının elektrik düğmelerinin ve iç aydınlatma sistemlerinin baştan aşağı yenilendiğini söyleyen Muhtar Anıl Aydın, “Muhtarlık binamızın içi ve dışı iki kat boyandı. Ayrıca muhtarlığımızın önünde dış aydınlatma yapıldı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Mahallelerinin en büyük eksiğinin düğün salonu olduğunu söyleyen Aydın, “Bu konuyu da başkanımıza ilettik. Eğer bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki sene mahallemize bir düğün salonu kazandıracağı müjdesini verdi” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10