Halk Eğitim bayramdan sonra atağa kalkacak

Kapaklı'da bu yıl faaliyete geçen Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, Kurban Bayramı'ndan sonra 5 kursun daha açılacağı müjdesini verdi.

Kapaklı 2.10.2014 16:39:00 0
Halk Eğitim bayramdan sonra atağa kalkacak

KURSLAR ‘KADIN ÜST GİYSİLERİ DİKİMİ KURSU’ İLE BAŞLAYACAK

Kurban Bayramı’nda sonra açılacak kurslar hakkında bilgilendirmede bulunan Kurum Müdürü Osman Günel, “Kurslarımız, İsmet Paşa Mahallesi Sağlık Ocağı yanında Kapaklı Belediyesi’ne ait binada, ‘Kadın Üst Giysileri Dikimi Kursu’ ile başlayacak. Hafta içi öğleden önce, günde 5 saat şeklinde gerçekleştirilecek olan bu kursumuz için şimdiye kadar toplam 32 kursiyerimiz başvuruda bulundu. 9 Ekim’de başlayacak olan bu kursumuz, 23 Ocak 2015 tarihinde sona erecek” dedi.   

 

‘GELENEKSEL EL NAKIŞLARI KURSU’ İÇİN 30 KİŞİ BAŞVURDU

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi olarak Kurban Bayramı sonrası başlatılacak olan bir diğer kursun ise ‘Geleneksel El Nakışları Kursu’ olduğunu ifade eden Osman Günel, “Bu kursumuz ise hafta içi öğleden önce günde 4 saat olacak şekilde açılacak. 9 Ekim’de başlayıp, 25 Haziran 2015’te bitecek olan ‘Geleneksel El Nakışları Kursu’ için de kurumumuza bugüne dek toplam 30 vatandaşımız müracaat etti.

13 ŞUBAT 2015’TE SONA ERECEK

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Günel, 9 Ekim’de başlayacak olan ‘Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu’ için de şimdiye kadar toplam 30 kursiyerim başvuruda bulunduğunu belirterek, “Bu kursumuz ise hafta içi öğleden sonra günde 4 saat olacak şekilde gerçekleştirilecek. Kursumuz 13 Şubat 2015 tarihinde son bulacak” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Kurban Bayramı sonrasında Karaağaç Mahallesi’nde ‘Okuma Yazma Kursu’, İlçe Merkezi’nde ise ‘İngilizce Kursu’ da düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Osman Günel, “Okuma Yazma Kursu ile ilgili tüm çalışmalar tamamlandı. Şimdiye kadar Karaağaç’tan toplam 15 vatandaşımız kursumuz için müracaatta bulundu. 120 saatlik İngilizce Kursu için ise şimdiye kadar 63 kişi müracaat etti. Tüm hazırlıklarımız tamam. Bu iki kursumuzu da bayram sonrasında açacağız” dedi. Günel Kurban Bayramı sonrasında başlayacak olan tüm kurslar için müracaatların devam ettiğini ifade etti.

Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10