"Bahar, kongre telaşı ile belediyeyi ve belediyenin hizmetlerini karıştırmasın"

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar'ın " Belediye ancak minibüs duraklarına Atatürk posteri yapıştırıyor, konser düzenliyor. Ambardere de yaşanan sıkıntılarla

Çerkezköy 2.10.2014 19:53:00 0

“İŞİNE BAKSIN”

Reşat Bahar’ın açıklamalarını kendisine yakıştıramadığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar geçtiğimiz günlerde benim sadece Atatürk posteri yapıştırdığımı ve konserler düzenlediğimi ifade ettim. Onunla polemiğe de girmek istemiyorum. Galiba Reşat Bahar kongre telaşına düştü. Kongre telaşı ile belediyeyi ve belediyenin hizmetlerini karıştırmasın. Önündeki vazifelere ve işine baksın. Çerkezköy Belediyesinin ne zaman ne yapacağına 30 Mart’ta insanlar karar verdi. 30 Mart’ta ki o karar üzerine bizde siyaset yapmadan herkese hizmet etmeye çalışıyoruz. Kongresine baksın ve bizi bu işlere bulaştırmasın” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

“KATKI YAPSINLAR”

Akay” Atatürk’ten rahatsızlık duyduğu yada ne için bu açıklamayı yaptığını anlamıyorum. Neden rahatsızlık duyduğunu da altını çizerek dile getirsin. Atatürk posterlerinden neden rahatsızlık duymuş aslında sorunun biri de budur. Ama öyle görüyorum ki bir telaş içinde ve telaşına bizi karıştırmasın. Biz işimizi yapıyoruz ve onlarda Çerkezköy’e katkı anlamında düşünerek o çerçeveden baksınlar” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10