Cinayetin sır perdesi aralanıyor

Tekirdağ'da 7 yıl önce üniversite sınavı öncesi stres atmak için eğlenmeye giden ve bir daha geri dönmeyen Meral Yapıcı ile arkadaşı Nefise Kıran cinayetinin katil zanlısı olarak tutuklu yargılanan GÃ

Tekirdağ 8.10.2014 15:32:00 0
Cinayetin sır perdesi aralanıyor

İLK KEZ KONUŞTU

Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada konuşan Yapıcı, kendisinde unutkanlık hastalığının olduğunu belirterek “En son gün benden babaannemin evinin anahtarını Meral istemişti. Çalıştığım iş yerinde her ikisi de birlikteyken Meral’e anahtarı verdi. Anahtarı verdikten sonra bir daha her ikisiyle de görüşmedim. Ben bir kere amca kızı olan Meral’i G….a isimli barda erkek arkadaşıyla görmüştüm. Ardından dükkâna geldiğinde alkollü olduğu için kendisini uyararak bu ne hal diyerek bir tokat atmıştım. Bunun dışında bir olayımız olmadı” dedi. 

 

TANIKLAR DA DİNLENDİ

Öldürülen Nefise Kıran’ın arkadaşı olduğunu söyleyen tanık T.E. de “Nefise ile arkadaşlık yaptık. Birkaç kez de bara gittik. Nefise ile cinsel amaçlı gezmiyordum. Duygusal olarak da bir şey yoktu. Ayrıca ablası D. ile de görüşüyordum. Bundan Nefise’nin haberi vardı. Nefise’nin kullandığı hat benim adıma kayıtlı. Ablası D.’ye cep telefonu alıp hediye de etmiştim. Nefise herhangi bir işte çalışmamaktaydı. Görüştüğümüz son gün Nefise’yi Minibüs durağına Meral ile bırakmıştım” diyerek bir daha kendisini hiç görmediğini belirtti. Sanık Göksel Yapıcı’nın tanık kardeşi de, Meral’in amcasının kızı olduğunu fakat Nefise’yi hiç tanımadığını belirtti. Yapıcı’nın tanık kardeşi “Ağabeyimin İstanbul’da B. diye bir kız arkadaşı vardı. Babamlar istemedi ve olmadı. Meral’in kimi sevdiğini bilmiyorum. Meral ablamı sahilde bir erkek arkadaşıyla bir kere görmüştüm. Ağabeyimin R.İ isimli arkadaşı bu olay olduktan sonra ağabeyimin bu olayı yapamayacağını bu olayı A. diye birinin yapmış olabileceğini söylemiş. R.İ ağabeyim Göksel’in kendisinden tabanca istediğini söylemişti” dedi. 

 

KASIM’A ERTELENDİ

Müşteki olarak davaya katılan Mesut Kıran, Şerife Kıran, Işık Yapıcı, Metin Yapıcı da sanık Göksel Yapıcı’dan şikayetçi olduklarını söyledi. Dava eksik ifadelerin tamamlanması istemiyle 27 Kasım tarihine ertelendi.

 

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10