Malkara meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı önceki gün saat 16.00'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı.

Malkara 9.10.2014 13:16:00 0
Malkara meclisi toplandı

TESKİ’YE DEVREDİLDİ

Malkara Belediyesi 2015 Mali Yılı Analitik Gider – Gelir Bütçeleri, 2015 Mali Yılı Analitik Bütçe Kararnamesi ve 2015 Mali Yılı Tarife Cetvelleri Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilirken, Fen İşleri Müdürlüğünün Araç Devri hakkındaki yazısı görüşülerek kullanılan kuka tip kanal açma aracının (çok amaçlı arazöz) TESKİ'ye devri oy birliğiyle kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazısı, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazısı Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Emlak ve İstimlâk Şefliğinin Düğün Salonu Kiralama hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

GÜNDEM DIŞI MADDELER DE GÖRÜŞÜLDÜ

Ruhsat Denetim Şefliği ve Plan Proje Şefliğinin kurulmasının oybirliği ile kabul edildiği toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün plan değişikliği hakkındaki yazıları da görüşüldü. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Altenler Un San. Plan Değişikliği Talebi evrak eksikliği sebebiyle gündem maddeleri arasından çıkarılırken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Araç Alınması hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Plan değişikliği ile ilgili yazıların görüşülmesinin ardından gündem dışı maddelerin görüşülmesine geçildi.

 

23 EKİM’DE YENİDEN TOPLANACAK

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Hizmet Aracı Alımı hakkındaki yazısı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Park İsmi hakkındaki yazısı mecliste görüşülerek İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edilmesine oy birliğiyle karar verildi. Komisyonlara havale edilen gündem maddelerini karara bağlamak ve gündem dışı maddelerde yer alan Belediye Başkanının 2015-2019 Stratejik Plan hakkındaki yazısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün plan değişikliği hakkındaki yazısını görüşmek üzere Ekim ayı Meclisinin 2. Oturumunun 23 Ekim Perşembe günü saat 16.00'da yapılmasına karar verildi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10