Sobaya olan talep azaldı

Çerkezköy'de doğalgaz kullanıcılarının artması soba satışlarını olumsuz etkiliyor.

Çerkezköy 10.10.2014 13:30:00 0
Sobaya olan talep azaldı

SATIŞLAR YÜZDE 90 AZALDI

Çerkezköy’de son yıllarda doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte soba satışlarında düşüş olduğunu ifade eden Kadir Sobaları firmasının sahibi Tayfun Kabaklar “Çerkezköy’e doğalgaz gelmeden önce kış mevsimi yaklaştığında satışlarımız çok iyi olurdu. Hatta çoğun zaman talepleri karşılamada bile zorlanıyorduk” dedi. Artık o eski satışların olmadığını söyleyen Kabaklar Çerkezköy ilçe merkezinde sobaya olan taleplerin yüzde 90 azaldığını belirtti.

 

HER BÜTÇEYE GÖRE SOBA VAR

 

Çerkezköy çevresinde köylerde yaşayanlara soba satışı yaptıklarını söyleyen Kabaklar, her keseye göre soba sattıklarını belirtti. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini ifade eden Kabaklar, sattıkları sobaların da garantili olduğunu söyledi. 

 

FIRINLI SOBA TERCİH EDİLİYOR

Soba alan vatandaşların pek çoğunun fırınlı sobayı tercih ettiğini ifade edem Tayfun Kabaklar “Vatandaşlar yemek pişirebilmek için de fırınlı sobayı tercih ediyor” dedi. Evlerinde soba kullananların sobalarına emaye boru kullanmalarının hem daha sağlıklı hem de sona geç soğuyor. Yakıt tasarrufu açısından soba kullananların mutlaka emaye boru kullanmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10