Can hakemlere tepki gösterdi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'da başkan Volkan Can, "amatör ruhlu hakemlerin", profesyonel ligde görev yapmasını istemediklerini söyledi.

Bölgede Gündem 10.10.2014 16:32:00 0
Can hakemlere tepki gösterdi

YANLIŞ KARARLAR VERDİLER

Can, basın mensuplarına Sarıyerspor ve Hatayspor karşılaşmalarında kaybettikleri 6 puanın, hakemlerin verdiği yanlış kararlardan kaynaklandığını ileri sürdü. Son iki haftada yanlış karar nedeniyle futbolcularına 4 kırmızı kart gösterildiğini ve penaltılardan yedikleri gollerle maçlardan mağlup ayrıldıklarını iddia eden Can, bu maçların görüntü kayıtlarını Merkez Hakem Kurulu'na göndereceklerini belirtti.

 

“BİZLERİ CEZALANDIRIYORLAR”

Stajyer hakemlerin, profesyonel liglerde görev yapmasının yanlış olduğunu savunan Can, şöyle devam etti: "Merkez Hakem Kurulu'nun stajyer hakemlere görev vermesi çok yanlış. Amatör ruhlu hakemlerin, profesyonel ligde görev yapmasını istemiyoruz. Biz bu kadar zor şartlarda takımı ligde tutmaya çalışırken, emek hırsızları yüzünden karşılaşmalardan mağlup ayrılıyoruz. Bu güne kadar koruduğumuz sessizliğimizi artık bozacağız. Sarıyerspor ve Hatayspor karşılaşmalarında görev yapan hakemlere hakkımızı helal etmiyoruz. İnşallah önümüzdeki karşılaşmaları tecrübeli hakemler yönetir. Futbolcular hata yapınca çok güzel cezalandırılıyor ancak hakemler hata yapınca bir şey olmuyor”dedi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10