Tartışma kavgaya dönüştü

Kapaklı'da önceki gün saat 19.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde meydana gelen olayda bir kişi bıçaklanarak yaralandı.

Kapaklı 12.10.2014 16:45:00 0
Tartışma kavgaya dönüştü

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Vatani görevini Ordu Ünye’de yapan ve hava değişimi için Kapaklı’ya gelen Özkan S. (20), iddiaya göre bonzai adlı uyuşturucu madde temin etmek üzere T.Ö., B.D. ve S.D.’den bir miktar para alırken, karşılığında emanet olarak güneş gözlüğünü verdi. Birkaç gün sonra güneş gözlüğünü geri isteyen Özkan S., parasını geri isteyen T.Ö. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerinden kaçan T.Ö. bir süre sonra arkadaşları ile geri döndü. İki taraf arasında yeniden başlayan kavgada B.D. belinden çıkardığı bıçakla Özkan S.’yi sol bacağından bıçakladı. 

 

BACAĞINDAN YARALADI

Özkan S., ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgaya karışan T.Ö., B.D. ve S.D., Kapaklı polisi tarafından kısa sürede yakalandı. Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen T.Ö. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10