Süleymanpaşa'da drift rüzgarı esti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Süleymanpaşa Belediyesi'nin ortaklığında Drift Kulübü tarafından "Tekirdağ Drift Fest" organizasyonu Süleymanpaşa sahil dolgu alanında büyük bir c

Süleymanpaşa 13.10.2014 16:32:00 0
Süleymanpaşa

“TÜRKİYE DRİFT KUPASI KASIMDA SÜLEYMANPAŞA’DA DÜZENLENECEK”

 Abbas Çimen, Timur Pomak, Kemal Güvenkaya ve Volkan Arısoy’dan oluşan drift ekibinin muhteşem performansı ile seyircileri adeta büyülediği etkinliğe Doğukan Manço’da katılarak yaptığı gösteri ile seyircilerden alkış aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da yardımcı pilot olarak drift coşkusuna ortak olurken Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özdemir ve Gülferah Güral’da etkinlikteki yerlerini aldılar. Gösterilerin sonunda sponsor firmalar tarafından hazırlanan hediyeler için kurayı Başkan Eşkinat çekti. Şanslı seyircilere hediyelerini takdim eden Başkan Eşkinat bir de konuşma yaparken konuşmasında şunları söyledi: “Süleymanpaşa’da yaptıkları gösterilerle bizi büyülen bu dört arkadaşıma ve onları izlemek üzere Süleymanpaşa’ya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Siz drift severlere bir müjdem var. Önümüzdeki ay Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek Drift Kupası bu alanda yapılacak” 

 

KASIM AYINDA SAHİLE İLK KAZMA VURULACAK

 

Ekşinat:” Bu kupa burada en son yapılacak aktivite olacak. Çünkü Süleymanpaşa Belediyesi olarak sahilimizi yenileyeceğiz. Kasım ayı itibari ile buraya ilk kazmayı vuracağız ve burada yenilenen bir sahil göreceksiniz. Umarım önümüzdeki yıl da yepyeni, rahat zaman geçirebileceğiniz, denizimize yakışır bir sahil yaratmış olacağız. Burası trafiğe kapalı bir alan. Burada pilotlarımız adrenalini istedikleri kadar yükseltebilirler. Güvenlikli araçlarda her türlü emniyet tedbirinin alındığı bir ortamda gösterilerini gerçekleştiriyorlar. Siz sevgili sürücülerimizden normal araçlarınızla trafiğe çıkarken lütfen hem hız limitlerine hem de trafik kurallarına dikkat etmenizi rica ediyorum” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10