Daha fazla can yanmadan önlem alınsın

Fevzipaşa Mahallesi sakinleri, sık sık kazaların meydana geldiği Bahçeli Camii Kavşağı'nda çoğu zaman hız ve kural ihlali yapıldığını ifade ederek kavşağa sinyalizasyon ve HDS kurulmasınÄ

Çerkezköy 13.10.2014 17:32:00 0
Daha fazla can yanmadan önlem alınsın

KAMERA TALEBİNDE BULUNDUK

Bahçeli Camii Kavşağı yanında faaliyet gösteren Akasya Taksi Durağı kurucularından Hüsamettin Keskin de kavşakta son dönemlerde sıkça yaşanan trafik kazalarında ölümlerin ve ciddi yaralanmaların meydana geldiğini ifade etti. Keskin, Tekirdağ Valiliği’ne, Büyükşehir Belediyesi’ne, Çerkezköy Kaymakamlığı’na, Çerkezköy Belediyesi’ne dilekçeler yazarak, sinyalizasyon ve yaya geçit çizgileri, hız limitini engelleyici hds kamera talebinde bulunduklarını ifade etti.

 

BİRİNİN DAHA CANI YANMASIN

Fevzipaşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda sabah saatlerinden itibaren yoğunluğun yaşandığını kaydeden Keskin “Çerkezköy Otogarının yapılması ile birlikte bu yol çevre yolu oldu. Geçen sene burada bir kişi hayatını kaybetti. Özellikle akşam saatlerinde beton kamyonları, mikser araçları en az 110 kilometre hızla kavşaktan geçiyor. Birisinin daha canı yanmadan alt yapının bir an önce yapılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

 

HIZ KONTROLÜ YAPILMASINI İSTİYORUZ

Kavşakta Trafik Komisyon Müdürlüğü’nün çalışma yaptığını kaydeden Keskin “HDS kamera yapılabilmesi için alt yapının yapılması gerektiğini ve bu çalışmaların ise beş ayı bulabileceğini kaydettiler. Biz de bu beş ayı biraz daha aşağıya çekmek istiyoruz. Trafik Tescil Büro Amirliği ekiplerinin günlük servis güzergahlarında periyodik olarak hız kontrolü yapmasını istiyoruz. Bu yolda gerçekten son dönemlerde inanılmaz bir yoğunluk yaşanıyor” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10