Babaeskispor zirve takibini sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta sezona iyi başlayan Babaeskispor evinde konuk ettiği Edirnespor Gençlik Kulübünü mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Bölgede Gündem 15.10.2014 13:22:00 0
Babaeskispor zirve takibini sürdürüyor

BABAESKİ’DE OYNANDI

Babaeski 100. Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Metin Ataş, Şefik Öner, Mesut Çalışır, Mehmet Ali Vardar hakem üçlüsü yönetirken, Babaeskispor: Berkay Çöl, Anıl Ege Küçüker, Yusuf Yapak, Melih Yıldız, Samet Tosun, Burak Güngör, Metin Erdem, Mehmet Aydın, Berkan Türksever, Fuat Bertan, Kamil Çetintaş kadrosu ile çıktı. Edirnespor GK: Ufuk Tahtalı, Kadir Teril, Eyüp Kadri Ataoğlu, Doğukan Çevik, Samet Sarıkaya, Mehmetcan Hizmalı, Ferhat Uysal, Emrah Görkem Alp, Ramazan Bal, Ümit Tuncay, Ziad Ajouz ilk onbiri ile çıktı.

 

ÜÇ PUANLA AYRILDI

Güneşli ve güzel bir havada çok sayıda taraftarın tribünleri doldurduğu karşılaşmayı, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ile birlikte şeref tribününden izledi.Her iki takımında temkinli oynadığı karşılaşmada ilk 45 dakika dostça; 0-0 golsüz beraber sona erdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyuna etkili başlayan ev sahibi Babaeskispor, konuk takım Edirnespor GK karşısında 53üncü dakikada penaltı kazandı. Babaeskispor adına penaltı atışını kullanan Fuat Bertan, attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. Sahada üstünlüğü ele geçiren kırmızı-lacivertli ekip, 63üncü dakikada bu sefer Kamil Çetintaşın harika kafa vuruşu ile sarı-kırmızı ekibin ağlarını havalandırarak skoru 2-0 yaptı. Oyunda dengeyi kurmaya çalışan konuk takım Edirnespor GK, 86ıncı dakikada penaltı kazandı. Edirnespor GK adına penaltı vuruşunu kullanan Samet Sarıkaya, attığı golle skoru 2-1 yaptı ve zorlu karşılaşma bu sonuç ile sona erdi.Babaeskispor sahasında aldığı çok önemli 3 puan sonrasında ligde puanını 7ye çıkararak 5. sıraya yükseldi. Edirnespor GK ise sıralamada 9. sırada ve 3 puanda kaldı.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10