Torba Yasa masaya yatırılacak

PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 22 Ekim Çarşamba günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan seminerde Torba Yasa masaya yatırılacak.

Çerkezköy 16.10.2014 20:08:00 0
Torba Yasa masaya yatırılacak

SGK İLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİKLERİ ANLATACAK

PERYÖN Trakya Şubesi Başkanı Özber Çetin ve Başkan Yardımcısı Umut Gül, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve 22 Ekim Çarşamba günü 13.30 - 16.30 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonunda gerçekleştirecekleri Torba Yasa seminere davet kapsamında ziyaretler yaptı. Tekirdağ SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan’ı ziyaret eden Çetin ve Gül, dernek çalışmaları ve faaliyetler hakkında Alan’a bilgiler verdi. Dernek ve SGK Müdürlüğü çalışmalarının geçmişte olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini belirten Çetin, İl Müdürü Alan’a çalışmalarında başarılar diledi. Seminerde Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ve Torba Yasa' da SGK ile ilgili değişiklikler Fatma Derya Alan tarafından anlatılacak.

 

VERGİ DAİRESİ UYGULAMALARI DA ANLATILACAK

Çetin ve Gül,  Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel’i de ziyaret etti. 22 Ekim Çarşamba Günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Torba Yasa Seminerinde Vergi Dairesi uygulamaları ve Torba Yasa' da Vergi Borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili değişiklikler Abdülkayyum Karayel tarafından anlatılacak.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10