Albayrak: Yapabileceğimiz bir şey yok

Kapaklı Belediyesi tarafından haksız bir şekilde işten çıkarıldıklarını ileri süren taşeron işçiler, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek a

Kapaklı 17.10.2014 13:05:00 0
Albayrak: Yapabileceğimiz bir şey yok

YERİMİZE BAŞKA TAŞERON İŞÇİLER ALINDI

Kapaklı Belediyesi hizmet binası önünde, Kurban Bayramı öncesi işten çıkarılan ve belediye önünde günlerdir eylem yapan taşeron işçiler ile karşılaşan Albayrak, işçileri dinledi. Taşeron işçiler, “5,5 yıl boyunca çeşitli taşeron firmaları bünyesinde Karaağaç Belediyesi’nde çalıştık. Karaağaç Büyükşehir Yasası ile birlikte kapanarak Kapaklı’ya bağlandı. Biz de Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışmamıza devam ettik” dedi. İşçiler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın sırf Karaağaç’tan geldikleri için çeşitli bahanelerle kendilerini işten çıkardığını ve yerlerine yeni taşeron işçiler aldığını ileri sürdü.

 

İŞÇİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Taşeron işçilerin yardım isteği üzerine konuşan Albayrak “Allah yardımcınız olsun” demekle yetindi. Bu konunun işçilerle Kapaklı Belediyesi arasında olduğunu söyleyen Albayrak, Büyükşehir olarak yapacakları bir şeyin olmadığını söyledi. İşçiler de “Lafa geldi mi sosyal demokrat partisiniz. Kendi partinizin ilçe belediye başkanı haksızlık yapıyor. Siz de bu haksızlığa göz yumuyorsunuz” diye tepki gösterdi.

 

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10