Çerkezköyspor'dan görkemli açılış

Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor 2014-2015 futbol sezonunu Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda kurban keserek açtı. Çerkezköyspor yeni sezonun açılış maçını ise İstanbul Afrika karması ile y

19.10.2014 18:06:00 0
Çerkezköyspor

YENİ SEZONU AÇTI

Geçen yıl istenilen başarıyı yakalamayan Çerkezköyspor bu yıl yaptığı transferlerle gözünü tekrar Bölgesel Amatör Lige dikti. Pazar günü saat 15.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda düzenlenen programa Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ile Çerkezköyspor’un taraftar grubu Caddeliler katıldı.

 

 

“DÖRT DÖRTLÜK TAKIM ÇIKARDIK”

Programda daha sonra kurban kesimi gerçekleştirilirken futbolcularla beraber tüm yöneticiler yapılan duaya katıldı. Kurban kesiminin ardından Çerkezköyspor’un alt yapıda mücadele eden oyuncuları ve A Takım oyuncuları ve yöneticilerin tek tek isimleri okunarak taraftarlara tanıtıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Bu sezon bizim için çok farklı bir sezon olacak. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyorduk ama ne yazık ki düştük. Bu sezon ince eleyip sık dokuduk. Kişiliği ve karakteri olan dört dörtlük adam gibi adam bir takım kurduk. Önümüzdeki hafta sezon başlıyor. İlk haftayı bay geçiyoruz. Bu takımı bu ligde göreceksiniz” diye konuştu.

 

“KULÜBÜ KAPATMAMA ADINA HERŞEY YAPTIK”

Korkmaz” Bizim işimiz sadece Çerkezköyspor’dur. Siyaset ve başka şeylerle kulüp olarak işimiz yoktur. Beş sezondur bu takım ile mücadele ediyoruz. Çerkezköyspor için gecemizi ve gündüzümüze kattı. Bu takımın buraya çıkmaması için çok kişi mücadele etti. Bu kulubün kapanmaması için bütün zorluklara göğüs gerdik. 1956 tarihli bu kulübü kapatmama adına her şeyi gözüne aldık. Bugün de sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çocukları ve sporcuları burada ağırlıyoruz. Bütün kategorilerde takımlarımız vardır. Çerkezköy’de sporu yaşatmak istiyoruz. Pırıl pırıl çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora teşvik ediyoruz. Kulüp olarak bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’ÜN TEK TAKIMI ÇERKEZKÖYSPOR’DUR

Herkesin desteği ile bütün kategorilerde başarılı olacaklarını kaydeden Korkmaz “Bu sezon şampiyon olarak geçen sezon düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çerkezköy’ün tek takımı vardır. Oda Çerkezköyspor’dur. 1956 tarihli bu spor kulübünü de kimsenin kapatmaya da gücü yetmez. Beş yıldır bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada olmamızın en önemli kişisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanıdır. Bizleri tesislerden de çıkartmak istediler. Sağolsun başkanımız bizlere kucak açtı ve tesislerden çıkartmadı. Elinden gelen desteği vermiştir. Tesisler olmasaydı takım burada olmazdı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Çerkezköyspor olarak bir bütünüz. Bir yumruk olup yerli ve yabancı ayrımı yapmadık. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozmasın” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından Çerkezköyspor İstanbul Afrika karması ile hazırlık maçı yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10